Steinar Berntsen alias Team Eventyr
(Skrevet 7.oktober 2004)

Steinar holder til ved Kaldvell utenfor Lillesand og er en aktiv humørklump i gruppa vår.
Han har ikke drevet med brevduer så lenge. Han startet opp høsten 2002, og har siden vært bitt av "brevduebasillen".
Steinar har som de fleste andre nybegynnere slitt med å komme i gang. Hønsehauker og Spurvehauker står ikke særlig høyt i kurs. Flere duespisende katter har måttet bøte med livet for herrens børse.

Steinar er en seriøs duemann med sine tre slag satser han stort på kommende sesong. 
Ungduene hans er fortsatt ute og flyr. Setter de seg på taket for en cowboystrekk, spyler han de på vingene igjen med hageslangen. Duene skal fly! Ikke sitte og glo!
Steinar må være klubbens mest nøysomme medlem

Her er det ingenting som mangler! Han har en haug med forskjellige skjellsandtyper, mineraler og diverse tilskudd oppbevares for bruk i slaget. Han gjør rent hver eneste dag. Her treffer ikke møkka golvet før den blir fjernet.
Her er det lyst, trivelig, god plass og ikke minst rent! Ikke rart duene trives.

Team Eventyr (Steinar alene!!), deltok kun med ungduene sinei år. Han sendte 27 duer til Hovden den 28.august i år. Hvor mange som kom hjem til Kaldvell er usikkert, men det var dessverre ikke mange! Det må sies at dette var ett av de verste slippene som er gjennomført i klubbens historie. Aldri har vi mistet så mange duer fra Hovden. Hva som gikk galt er usikkert. Stort sett alle medlemmene som sendte duer, mistet veldig mange i dette historiske slippet.
Derfor var det ikke mange duene Steinar fikk sluppet andre gang. Også dette gikk fra Hovden. Dette ble også et merkelig slipp. Nesten alle duene ble sittende igjen på Hovden. Hva som var årsaken til dette er også ukjent. Sannsynligvis var det morgentåke som de ikke ville forsere. De fleste av duene reiste ikke hjem før dagen etter slippet.
Gruppen valgte å avslutte sesongen med dette ettersom vi hadde mistet så mange duer. Det gjenstod ett slipp.
Rovfugl, duespisende katter, uflaks og uhell i slippene er ikke nok til å vippe denne karen av vaglepinnen. Han satser for fullt i 2005 sesongen med oppbrettede armer og Eventyrmix i både munn og sjel.

Alle i klubben vet og håper på at han en dag skal lykkes med dette som han stortrives med. BREVDUER!!!